a

Facebook

Twitter

Copyright 2018 Avcristianionpopescu.ro.
All Rights Reserved.

8:00 - 20:00

Suna de Luni pana Vineri.

(0725) 938-984

Contacteaza-ne!

Facebook

LinkedIn

Search
Menu
 

Recenzii Clienti

Recenzii direct de la clientii nostri
Avocat Cristian Ion Popescu > Recenzii Clienti
a

Am avut probleme juridice destul de serioase, iar cabinetul de avocatura Cristian Ion Popescu & Asociatii a fost singurul cabinet de avocatura in care am reusit sa am incredere. Experienta dumnealor si-a spus ultimul cuvant. Tin sa va si multumesc pe aceasta cale!

Gavrila Ionescu | Programator IT

a

Multumesc domnului Cristian Ion Popescu pentru toata sustinerea acordata! Cabinetul dumnealui a dat dovada de profesionalism. Atunci cand voi mai avea probleme juridice voi reveni cu incredere la cabinetul domnului avocat Cristian. Va multumesc din nou pentru tot!

Madalina Marin | Inginer

a

Am fost un norocos ca l-am cunoscut pe dl avocat care din prima clipa mi-a inspirat foarte multa încredere. De asemenea iti multumesc pentru disponibiltatea si profesionalismul de care a dat dovada. Il recomand cu drag pe dl avocat Cristian Popescu.

Vexler Spring | Doctor

Multumesc din suflet. Fara dvs nu as fi putut sa castig procesul. Cea mai mare fericire, copilul meu este langa mine acum!

Dana Maratas

Domnule avocat, nici nu aveti idee cat a insemnat ajutorul dumneavoastra pentru noi. Eu si familia am recastigat increderea in avocatii din Romania, si asta datorita dvs. Sunteti Fabulos, distins, profesionist, carismatic, inteligent, curajos si de incredere. Felicitari si Felicitari!

Florentina Spoiala

a

Sunteti un avocat ce se dedica in totalitate clientului si faceti tot ce tine de dumneavoastra si echipa dumneavoastra pentru a ajuta. Va recomand cu incredere tuturor oamenilor care au nevoie de ajutor. Mi-ati fost de mare ajutor si va multumesc din tot si tot sufletul meu! Numai bine!

Ramon Lepadatu

Foarte bine ca toata lumea apreciaza munca si efortul depus de catre d-nu Avocat. Eu inca nu am avut ocazia sa il cunosc pe dumnealui, dar am citit numai de bine. Am prieteni care va recomanda din tot sufletul si cu toata increderea. Felicitari domnului avocat!

Amalia Nicole

Aveti nevoie de ajutor?